Način isporuke


UZ SVAKI KUPLJENI PROIZVOD PRILIKOM ISPORUKA KUPAC DOBIJA: ORIGINALNI GARANTNI LIST-SAOBRAZNOST, FISKALNI RAČUN, OTPREMNICU I UPUTSTVO ZA UPOTREBU

 

1. Isporuke u Beogradu


Besplatna isporuka svih proizvoda u Beogradu radnim danima u roku od 24 do 48 sati. Za sve porudžbine na užoj teritoriji Beograda, Interelektronik vrši besplatnu isporuku. Roba se ne isporučuje nedeljom i nedelja se ne racuna u rok isporuke.

U slučaju da isporuku vrši Interelektronik svi artikli se isporučuju u stambeni prostor. Ukoliko kupac želi isporučeni proizvod naši radnici mogu raspakovati i postaviti na željeno mesto. Ukoliko se vrši isporuka veš mašine dobijate besplatnu deblokadu i montažu pri samoj isporuci što vam omogućava momentalno korišćenje. Ukoliko se vrši isporuka LCD, LED ili Plazma televizora prilikom isporuke dobijate besplatnu instalaciju televizora(pod instalacijom se ne podrazumeva montiranje televizora na zidni nosač kao ni sortiranje kanala). Ukoliko se isporučuje električni šporet Interelektronik može ugraditi kabal za napajanje pri isporuci čime se uređaj odmah pušta u rad. Kabal i  ugradnja se dodatno naplaćuju (zavisno od dužine i vrste kabla) osim ako nije drugačije navedeno.

 


2. Isporuke na teritoriji Srbije

 

Isporuka na tertoriji Srbije vrše se kurirskom službom u roku od 48h (izuzev subote i nedelje). Za sve narudžbine preko 2.500,00 dinara isporuka je BESPLATNA. U nekim slučajevima isporuku će izvršiti Interelektronik.

Napomena: Za kombinovane frižidere i vertikalne zamrzivače(visine preko 170cm), Side by side frižidere, Zamrzivače sandučare, važe posebni uslovi isporuke(važi samo za isporuke van Beograda).


Napomena:

Za sledeće artikle troškove isporuke plaća kupac bez obzira na mesto kupovine:
Komponente za računare, sve rezevne delove, daljinske upravljače i potrosni materijal, kao i za sve kupovine ispod 2.500,00 dinara.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.